Soovid veeta sõpradega mõnusalt aega värskes õhus ja samas uusi oskusi õppida?
Varu vähemalt 4 tundi aega ning tule kohaliku kaluri ja kalakokaga maitsvaid kalaroogasid valmistama!
Hõbekala külalistemaja õuel tossab suitsuahi suvel tihti. Värske kala tuleb rannakaluritelt 5 km kauguselt. Maikuus saab tuulehaugi, suvel räime ja ahvenat ning juuli lõpus ja augustis kõigi lemmikut - lesta. Kõiki neid kalu saab suitsutada või valmistada neist peale fileerimist soola ja pipraga värske "äkise", tartari või muu võileivakatte. Ei ole midagi paremat soojast suitsukalast koos värske keedukartuli, sulavõi ja tilliga!
Õpitoa hind alates 20 eurot inimese kohta ja miinimum inimeste arv 12
(või miinimum maksumus 250 eurot).
Õpitoa võib ühildada kolmekäigulise õhtusöögiga, mis algab tervitusjoogi ja suupistete (jaheda ilma korral sooja supiga), vastvalminud sooja suitsukalaga pearoaks ning magusa ampsu ja kohviga õhtu lõpetuseks (õhtusöögi hind 35 eurot inimese kohta).