Tutvu meie pakettidega sõpruskonnale, tööseltskonnale või perele, telli jooga+brunch pühapäeva hommikuks või seltskonnale kala suitsutamise/fileerimise õpituba.

KALA SUITSUTAMISE VÕI FILEERIMISE ÕPITUBA

Soovid veeta sõpradega mõnusalt aega värskes õhus ja samas uusi oskusi õppida? Varu vähemalt 4 tundi aega ning tule kohaliku kaluri ja kalakokaga maitsvaid kalaroogasid valmistama!

Hõbekala külalistemaja õuel tossab suitsuahi suvel tihti. Värske kala tuleb rannakaluritelt 5 km kauguselt. Maikuus saab tuulehaugi, suvel räime ja ahvenat ning juuli lõpus ja augustis kõigi lemmikut - lesta. Kõiki neid kalu saab suitsutada või valmistada neist peale fileerimist soola ja pipraga värske "äkise", tar-tari või muu võileivakatte. Ei ole midagi paremat soojast suitsukalast koos värske keedukartuli, sulavõi ja tilliga.

Õpitoa hind 15 eurot inimese kohta ja miinimum inimeste arv 6 (või miinimum maksumus 90 eurot).
HOMMIKUD JOOGA JA BRUNCHIGA 

Planeeri omale kaunis hommik joogatunni ja sellele järgneva brunchiga Hõbekala külalistemajas. Joogat juhendab meie Hirmuste naaber ja itaallasest sõber Max Romano, kelle positiivne ja rahulik ellusuhtumine ning teadmised elust, inimesest ja joogast ei jäta kedagi ükskõikseks.

Joogatund toimub kell 8:30-9:30.

Kell 10:00-13:00 on brunch võimalusel ja olenevalt aastaajast kohalike aiasaaduste ja metsaandidega. Ahjusooja karaski peale valmistab Siim värskest kalast äkise, lisaks on laual Hõbekala räimed ja muud traditsioonilised võileivakatted. Kätlin küpsetab kuhja pannkooke ja söögi kõrvale pakume maitsvat kohvi ja värsket mahla. Brunchi hind eraldi tellides 15 eurot inimese kohta.

Grupi suurus 10-20 inimest.

Hind: 24 eurot/ jooga + brunch 


Email again: