Kalaköök tekkis vajadusest ja soovist teha midagi hooajavälisel ajal sügisest kevadeni kui kohvikutes ja majutuskohtades Hiiumaal on vaikelu. Siim on sünnipoolest hiidlane ja juba väikese poisina harjunud isaga kalal käima, kala puhastama ja suitsutama, nii et kalaga tegelemine polnud talle võõras.

2016.aasta sügisest valmistame Kõrgessaares, kus on aastaringselt rohkem rahvast, kalasadam ja külmhoone, kohalike kalameeste püütud kalast tooteid müügiks Hiiumaal ja mandrile. Suitsutame, marineerime, soolame ja pakendame. Sibula-, sinepi-, tsitruse- ja kadakaräimed on müügil juba pea 10 poes Tallinnas. Meie teised tooted - säinafileest äkine, säinahakkliha, kalafilee ja erinevad suitsutatud kalad on saadaval ette tellimisel või valitud kohtades.

  Hiiumaal:
- Hõbekala köögis ja taluturul Kõrgessaares;
- Kõpu tuletornikohvikus;
- Kärdlas Tormi ja Hiiu Konsumis;
- Käina Konsumis;

Tallinnas:
- Nõmme turul Toiduhaldjate/Haldjaleib müügimajas (suurem valik);
- Balti Jaama turul Toiduhaldjate müügimajas (suurem valik);
- Kalaarsenalis Arsenali keskuses (meie toodete külmkapp ja suurem valik);
- NOP pood-kohvikus Kadriorus;
- Tallinna Kaubamaja Toidumaailmas;
- Stockmannis;
- RIMI Talu toidab Haaberstis;
- RIMI Talu toidab Mustakivis;
- RIMI Talu toidab Ülemistes;
- Ökosahvris Mulla tänaval;
- Uue Maailma toidupoes;
- Konju talupoes Lembitu tänaval.