Uudised

Hõbekala testib uusi tooteid

 

Kala läheb purki #hõbekala #hõbekalakalaköök #kõrgessaare #viskoosa #hiiumaaoma

A photo posted by laura_nestor (@laura_nestor) on May 1, 2016 at 8:00am PDT

 

 


 

Hõbekalal oli au osaleda Hiiumaa maitsete aasta 2016 avamisel Suuremõisa lossis ja esitleda seal oma kohvikut ja kalakööki. Meie valmistada oli eelroog, milleks oli Kiisa ja säina kohting - madalal temperatuuril küpsetatud kiisafilee ning külmsuitsusäinas muskaatkõrvitsakreemi, värske kurgi-redise tartari ja kiisamarjaga.

 

Fotod ürituselt leiate siit:

Toomas Kokovkini fotod http://pelagis.eu/piwigo/index/category/116-maitseteaasta

 


 

 

Suuremõisa lossis toimunud üritusel anti meile üle Kohaliku Toidupärandi märgis.

See näitab, et oleme valitud üleeuroopalise võrgustiku Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand) liikmeks Hiiumaal. Kasutame Hiiumaale omaseid tooraineid ja tooteid ning püüdleme piirkonna mitmekesisuse ja toidutraditsioonide edendamise ja säilitamise poole.